29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Yıldırım babayı oğlundan ayırdı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ne bağlı Hacıaliobası Köyü'nde yıldırım düşmesi sonucu 1 baba hayatını kaybetti, 4 yaşındaki oğlu ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Hacıaliobası Köyü'nde meydana geldi. 

Koçarlı İlçesi'ne bağlı Şenköy'de oturan Erdal Kuşlu (28), arasının açık olduğu eşi Pınar Kuşlu ile barışmak için kayınpederinin ikamet ettiği İncirliova Acarlar Beldesi'ne gitti. Eşi ile barışan şahıs, eşi Pınar ve 4 yaşındaki oğlu Orhan'ı plakasız motosikletine alarak Şenköy'e dönmek üzere yola çıktı. Hacıaliobası Köyü yakınlarında motosiklet 3 kişiyle yokuşu çıkamayınca, Erdal Kuşlu eşi Pınar'ı motosikletten indirip çocuğuyla birlikte yokuşu çıkmaya başladı. 

Bu sırada baba ve oğlun yakınlarına yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu genç adam olay yerinde hayatını kaybederken, motosikletin arkasında bulunan oğlu ise yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk, tedavi altına alındı. Küçük çocuğun hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Hayatını kaybeden Erdal Kuşlu'nun cenazesi ise, İncirliova Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla köyüne götürüldü. 

Savcılık, olay hakkında soruşturma başlattı.
,
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 08:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?