20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Yüzlerce kişinin önünde bıçaklandı

AYDIN’DA BIÇAKLAMA OLAYI

Aydın merkez Gazi Bulvarı üzerinde aracı ile seyir halinde olan bir kişi, kendisini durduran eski çalışanı ve beraberindeki arkadaşı tarafından önce darp edildi, ardından bıçaklandı. Yüzlerce kişinin önünde meydana gelen olayda saldırganlar darp ve bıçaklama işlemini gerçekleştirdikten sonra kaçtılar. Kanlar içinde yere yığılan şahıs trafik yoğunluğu nedeniyle dakikalar sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğu Gazi Bulvarı üzerinde 09 DV 601 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Fevzi Özkalay'ın aracı, ismi henüz eski çalışan Fatih Ö. ve beraberindeki arkadaşı tarafından durduruldu. Zanlılardan biri aracın önünde beklerken, diğeri aracın açık olan camına yaklaşarak, Özkalay ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs, cebinden çıkardığı bıçakla direksiyon başındaki Özkalay'ı kalçasından ve ayağından bıçakladı. Şahsın bıçak darbelerini sürdürmesi üzerine, can havliyle aracın içinde fırlayan Özkalay, 'imdat' diye bağırarak cadde üzerinde koşmaya başladı. Özkalay'ın peşinden koşan iki şahıs, yaralı haldeki Özkalay'ı yakalayarak, tekme tokat dövmeye devam ettiler.

Özkalay'ın 'Polis yok mu?' diye bağırması üzerine, sokaktan geçmekte olan bir polisin olay yerine gelmesi üzerine, şüpheliler olay yerinden kaçtılar. Yaralanan Özkalay, yaralı halde bir süre daha ayakta bekleyip, zanlıları yakalanması için vatandaşlardan yardım istedi.

Daha sonra çevreden vatandaşlar tarafından ilk yardım yapılan Özkalay, yere yatırılarak ambulans'ın gelmesini bekledi. Olay yerine gelen ambulans, Özkalay'ı Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay yerinden kaçan zanlıların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

AYDIN’DA BIÇAKLAMA OLAYI
AYDIN’DA BIÇAKLAMA OLAYI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 15:36:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 15:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?