20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Zincirleme kazanın ardından

Aydın’da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 2’si İngiliz toplam 8 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında yaralılar arasında yer alan banka görevlisi hayatını kaybetti.


Bilindiği gibi; Aydın-Muğla Karayolu Dalama Yol Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında İngiltere’den Türkiye’ye tatile gelen Cristof James Rock yönetimindeki 48 N 7105 plakalı jip, önüne çıkan köpeğe çarpmış ve daha sonra karşı orta refüje çıkmıştı. Muğla’dan Aydın istikametine gelmekte olan Mehmet Demir yönetimindeki 09 FP 569 plakalı otomobil kazazedelere yardım etmek için durmuş, ancak bu sırada aynı yönden gelmekte olan Sabri Sayılgan yönetimindeki dağıtım kamyonu da otomobile çarpmıştı.


Kazada Mehmet Demir’in kullandığı ve Ziraat Bankası Çine Şubesi personeli oldukları öğrenilen Memet Demir, yolculardan Doğan Cengizer, İbrahim Erdoğan, Onur Uyar ve Ali Aytaç Akgün ağır yaralı olara Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Diğer yaralılar Cristof James Rock ile bayan arkadaşı Clare Manoghan ile kamyon sürücüsü Sabri Sayılan ayakta tedavi edilerek, taburcu edilmişti.


Kazada ağır yaralanan ve Ziraat Bankası Çine Şubesi’nde kredi uzmanı olarak çalışan Onur Uyar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah erken saatlerde hayatını kaybetti. Mesai arkadaşlarıyla birlikte her gün aynı otomobille Aydın’dan Çine’ye gelip gittiği öğrenilen Uyar’ın cenazesi bu sabah yakınları tarafından Aydın Devlet Hastanesi morgundan alındı. Uyar’ın cenazesi Öğle Namazı’na müteakip Çine’ye bağlı Cumalıköyde kılınan Cenaze Namazı’nın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze töreni Onur Uyar’ın yakınları ve mesai arkadaşları da katılırken, mesai arkadaşları ve ailesinin tören boyunca üzgün oldukları gözlendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 14:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?