19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Aydın'da huzur operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Ege ve Marmara Bölgesi'nde eş zamanlı başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin bir kısmı, Aydın Adliyesi'ne sevk edildi. 

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin takibi sonucu Aydın ve çevresindeki illerde eş zamanlı düzenlenen ve 4 gün süren operasyonlarda, silah, uyuşturucu madde ve kadın ticareti yapmak, sahte çek senet düzenlemek, teşekkül halinde tehdit, zorla senet imzalatma, hırsızlık, gasp ve terör suçlarından yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, bugün sabah saatlerinde iki otobüsle yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Polis adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, şüphelilerin adliyeye sevk edileceğini öğrenen yakınları adliye önünde toplandı. Adliyeye getirilen zanlılar ve yakınları, basın mensuplarına küfürler yağdırıp saldırmak istedi. Polis, güvenlik gerekçesiyle basın mensuplarını adliye önünden uzaklaştırdı. 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından operasyonlarla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, operasyonların devam ettiği öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 19:22:40
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 15:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarkan özbay IP: 88.229.29.xxx Tarih : 29.06.2006 16:10:25
Emniyet Genel Müdürlüğü ve Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesini tebrik ederim.bu bölgedeki pislikleri temizleyeceklerine eminim.yaz sezonu açıldığı için böyle işler dahada çok olacaktır.bizim polisimiz o işlerinde hakkından gelecektir.teşekkür ederim.başarılarının devamını dilerim...