18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZDOĞAN - BOZDOĞAN - AYDIN

Uyuşturucu tacirleri polise takıldı

Aydın’ın Germencik ve Bozdoğan ilçelerinde jandarmanın düzenlediği operasyonlarda toplam 1 kilo 732 gram kubar esrar maddesi ile bin 195 kök de dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; alınan bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri Germencik’e bağlı Reisköy’de ikamet eden D.E. isimli şahsa ait ev ve eklentilerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda şahsa ait evin bahçesindeki gizli bölgelere ekili vaziyette 326 kök dişi Hint keneviri bitkisi ile bahçede duran boş su tankının içerisinde de 1 kilo 732 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilen bitkililer imha edilirken, uyuşturucu maddeye de el konuldu. İfadesi alınan şüpheli D.E., adli makamlara sevk edildi.
Öte yandan; gene alınan bir duyum üzerine harekete geçen jandarma ekipleri Bozdoğan’a bağlı Örentaht köyünde ikamet eden H.Y. isimli şahsa ait tarlada arama yaptı.

Yapılan aramada 869 kök dişi Hint keneviri bitkisi ile 50 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Ele geçirilen bitkiler olay yerinde imha edilirken, gözaltına alınan şüpheli ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 15:30:02
Güncelleme :8 Ağustos 2009 Cumartesi 17:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?