30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇİNE - AYDIN

AKP'ye katılımlar devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaova Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda partiye katılan yeni katılan isimlere rozetleri törenle takıldı. Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene eski Kültür ve Turizm Bakanı Aydın Milletvekili Atilla Koç, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser ve davetliler katıldı. 

Açılışta konuşan Milletvekili Ahmet Ertürk, iktidarları döneminde Akçaova’da bir çok hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi. Besicilik projesiyle beldenin kalkınması için önemli bir hamle yapıldığını savunan Ertürk, verilen düşük faizli kredilerle üreticilerin desteklendiğini ifade etti. Desteklemelerin ihtiyaçlar doğrultusunda verilmesi gerektiğini belirten Ertürk, “İhtiyaç yoksa destek verilmemeli. Hayvancılıkla uğraşan arkadaşlarımız hayvanlarının kulak küpelerine dikkat etmelidir. Hükümet olarak kayıt dışı ekonomiye karşı büyük mücadele verdik. Hayvancılık projesiyle ile üreticilerimize bin 500 YTL destek veriyoruz. Biz çiftçilerimizin kazanmasını istiyoruz. TARGEM Projesi kapsamında 2008 yılı yatırım programından desteklenecek kooperatifçilik için Türkiye genelinde 81 milyon YTL bütçe ayrıldı. Bu kapsamda Akçaova Beldemizdeki Tarımsal Kalkınma Kooperatifine 3 milyon YTL değerinde besi sığırcılığı desteği veriyoruz. Bu projenin bakanlık tarafından programa alınmış tek besicilik projesidir” dedi. 

Kendilerinin sadece AK Partililerin değil aynı zamanda toplumun diğer kesimlerinin de milletvekili olduğuna işaret eden eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da; kıskançlığın kötü bir şey olduğunu, kendilerinin herkese hizmet vermek için mücadele verdiğinin altını çizdi. Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla milletvekillerinin çalışmalarını hızlandırdığına dikkat çeken Koç, “Bugün bizi çekemeyenler var. Biz seçimle geldik. Dünyada solculuk bitti ama onlar halada solculuklarla uğraşıyorlar. Ana muhalefet partisi muhalefet görevi yapacağına Anayasa Mahkemesine müracaat memurluğu yapıyor. Hükümet olarak Türkiye’nin bir çok yerlerine hizmet ettik ve de etmeye devam edeceğiz. Bütün meseleler A partisi, B partisi değildir. Hep beraber birlik olup ülkemizi kalkındırmalıyız. Artık dünyada darbelerde olmuyor. İhtilal de olmuyor. Biz milli mücadelemizi yapacağız. Biz şapkasını alan kaçanlardan değiliz. Biz efeyiz, hep birlikte güzel bir 2008 yılı geçireceğiz” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti belde Teşkilatına yeni katılan isimlere parti rozetleri Atilla Koç ve Ahmet Ertürk tarafından takıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 10:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?