17
Mayıs
2024
Cuma
ÇİNE - AYDIN

Aydın-Çine: AKP adayı Afşin: Görev verin ilçeyi sorunlardan kurtarayım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Belediye Başkan Adayı Abdullah Afşin, kendisine görev verilmesi halinde ilçeyi sorunlarından kurtaracağını söyledi.

Çine’de yaşanan konut sıkıntısını çözeceğini belirten Afşin, belediye öncülüğünde toplu konut yaparak Çine’de herkesi ev sahibi yapacaklarını kaydetti. Çine’de en iyi kadroya sahip olduklarını ve Çine Belediyesi’ni vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini dile getiren Abdullah Afşin, İl Genel Meclisi üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirtti. Aydın’ın en büyük 3. ilçesi olmasına rağmen Çine’nin en geri kalmış ilçe olduğunu ifade eden Afşin, "Çine hem yer altı hem de yer üstü kaynakları bakımından Türkiye’nin en şanslı ilçeleri arasında. Ancak bu kaynaklar yeterince kullanılamadığı için halk adeta eli hamur karnı aç yaşamış. AK Parti kadrosu olarak ilçenin tüm sorunlarını çözmek için yola çıktık" diye konuştu.
Yapacağı icraatlar hakkında da bilgi veren Afşin, "Görev verilmesi halinde ilk olarak halkın katılımı olan bir yönetim oluşturmak için belediyede halkla ilişkiler bürosu kuracağım. Gölbaşı Mahallesi’ne sağlık ocağı yapacağım. İlçeye tüm çiftçilerin ihtiyacını karşılayacak nitelikte soğuk hava deposu kuracağım. Toplu konut projemizle evsiz vatandaşları ev sahibi yapacağız. Otopark ve çevre yolu sorunu çözülecek. En önemlisi Almanya’ya ihraç ettiğimiz Çine’nin Madran suyundan Çineli vatandaşın da içebilmesi için her mahalleye Madran suyu akan sebiller kurulacak" şeklinde konuştu.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 26 Mart 2004 Cuma 14:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?