20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİNE - AYDIN

Aydın-Çine'de kahreden trafik kazası: 3 ölü

Aydın’ın Çine İlçesi’nde bu sabah meydana gelen kazada, 3 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gençlerden 2’sinin üniversite öğrencisi, birinin ise dün askerden tezkere alarak geldiği öğrenildi. Dün tezkeresini alan Serdar Tekinsoy’un annesi, kaza yerinde güvenlik önlemi alan askerlere sarılarak ağladı.

Edinilen bilgiye göre, kaza bu sabah saatlerinde Çine-Muğla karayolu Söğütçük Köyü yakınlarında meydana geldi. Dün askerden tezkeresini alan Serdar Tekinsoy (28) yönetimindeki 48 EL 300 plakalı özel oto, aşırı hız ve yolun ıslak olması nedeniyle, şerit ihlali yaparak karşıdan gelen Gürcan Tekin (30) yönetimindeki 09 LM 959 plakalı kamyonun altına girdi. Kazada oto sürücüsü Serdar Tekinsoy ile araçta bulunan Doğan Karaman (20) ve Umut Ferhat Kılıç (20) olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrasında yol, yaklaşık 2 saat kontrollü olarak trafiğe kapatıldı.

Acı haberi duyduktan sonra olay yerine gelen gençlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Dün tezkere aldığı öğrenilen Serdar Tekinsoy’un annesi olay yerinde görev yapan jandarma erlerine sarılarak gözyaşı döktü. Kazada hayatını kaybeden ve 15 aydır birbirleriyle görüşemedikleri öğrenilen gençlerin, bugün birlikte gezmek için Muğla’dan Aydın’a gitmek üzere evden ayrıldıkları öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Kazada ölen gençlerin cesetleri Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Gürcan Tekin gözaltına alındı.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2004 Çarşamba 17:45:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?