17
Mayıs
2024
Cuma
ÇİNE - AYDIN

Çine'de cinayet

Aydın’ın Çine İlçesi’ne bağlı Dorumlar Köyü’nde, kızı ile damadı arasında yaşanan kavgayı ayırmak isteyen kayınpeder, damadı tarafından boğazını kesilerek öldürüldü. Zanlı olaydan sonra firar etti.
Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 21.30 sıralarında Dorumlar Köyü’nde meydana geldi. Isparta’dan Dorumlar Köyü’ne mevsimlik işçi olarak gelen Hidayet Kalem (34), eşi Nefise Kalem (30) ile ailevi meselelerden dolayı kavga etti. Aynı gün Isparta’dan torunlarını ziyarete gelen Nefise Kalem’in babası Ali Uysal (70) ise kızı ile damadı arasında yaşanan kavgayı ayırmak istedi. Bunun üzerine damat Hidayet Kalem, kayınpederini eline geçirdiği tahra ile başına vurarak yere düşürdü ve daha sonra boğazını keserek öldürdü. Eşinin ve iki çocuğunun gözleri önünde korkunç cinayeti işleyen Hidayet Kalem, olaydan sonra firar etti. Güvenlik güçleri tarafından zanlının arandığı bildirildi.
Biri kız diğeri erkek iki çocuğu olan Kalem çiftinin, daha önce de şiddetli geçimsizlik nedeniyle birbirlerinden ayrıldıkları ve yakınlarının araya girmesi ile tekrar birleştikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
AYDIN - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2004 Perşembe 22:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?