22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇİNE - AYDIN

DSP Çine İlçe Kongresi yapıldı

Demokratik Sol Parti (DSP) Çine İlçe olağan kongresi yapıldı. Kongrede Sadettin Solak tekrara başkan seçilerek güven tazeledi. 

Hükümet Meydanı Yavaşoğlu Apartmanı'nda bulunan Parti binasında yapılan kongreye Aydın İl yöneticilerinden Mehmet Türkeş, Ali Özkan Şahin ve partililer katıldı. Kongrede gündem maddelerinin yerine getirilmesinden sonra konuşma yapan İlçe Başkanı Sadettin Solak, Demokratik Sol Parti İlçe örgütünde 15 Ocak 2004'te göreve geldiklerini ve sürekli çalıştıklarını belirterek, "Partimizi en iyi şekilde temsil etmek ve toplum sorunlarını tespit edip çözümleri için gerekli yerlere iletmek görevimizdir. Bundan sonraki çalışmalarımız partimizi tek başına iktidara taşımaktır. 

Bu konuda sayın üyelerimize çok büyük görev düşmektedir. Partimiz için gerekli bütün desteklerinizi bekliyorum. Bugünkü iktidar çiftçimizi, esnafımızı, köylümüzü, memurumuzu, işçimizi, tüccarımız zor durumda bırakmıştır. 

Bugün DSP iktidara geldiğinde inanıyorum ki çiftçimiz, köylümüz ve hatta tüccarımız daha düzgün bir şekilde kazanç sağlayacaktır. Yaşam şartları DSP döneminde ülke daha refah içinde yaşam sağlayacaktır. DSP ilkeli ve dürüst siyaset anlayışını her koşulda kanıtlayan ülkemizin bütün sorunlarına en gerçekçi çözümleri üreten ve iktidar olduğu her dönemde bunları uygulayabilen tek partidir. DSP Kurucumuz ve önderimiz merhum Bülent Ecevit'in Başbakanlık yaptığı 57.hükümet döneminde Türkiye'nin çehresini değiştiren köklü ve kalıcı reformlara çok sayıda sosyal politikalara imza atmıştır. Dün olduğu gibi bugünde sizlere ve vereceğiniz katkılara yürekten inanıyorum" dedi. 

DSP Çine İlçe Yönetimi Başkan Sadettin Solak, Ercan Çevik, Sedat Tuna, Çoşkun Sevketin, Nurettin Şahin, Muharrem Aktar, İsmail Keskin isimlerinden oluştu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 14:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?