17
Mayıs
2024
Cuma
ÇİNE - AYDIN

DYP, Çine adayını ön seçimle belirledi

Doğru Yol Partisi (DYP) Çine İlçe Teşkilatı'nda 28 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adayı ve il genel meclisi üyeleri önseçimle belirlendi.
Delegeler 3 belediye başkan aday adayı ve 5 İl Genel Meclisi aday adayının sırasını belirlemek için iki ayrı sandıkta oy kullandı. Dün sabah saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi akşama kadar devam etti. DYP Aydın İl Başkanı Nurtekin Öke'nin yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin de izlediği seçimlerde Belediye Başkan adaylığı için geçen ay partiye katılan Dr. Altuğ Karaköse, Çine Belediye eski Başkanı Celalettin Kocamaz ve Eczacı Zeki Çetin yarıştı.
Belediye başkan adayını belirlemek için 204 delege oy kullandı. 4 oyun geçersiz sayıldığı ve 1 oyun da iptal edildiği seçimde Dr. Altuğ Karaköse 94 oy alarak DYP'nin Çine Belediye Başkan adayı seçildi. Diğer adaylardan Celalettin Kocamaz 79, Zeki Çetin ise 26 oy aldı
Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra bir konuşma yapan Altuğ Karaköse, "Bugün kimsenin sevinmeye hakkı yok. Hepimizin DYP'ye karşı sorumlulukları var. Önümüzdeki 50 günlük zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz. Herkes bu 50 gün içerisinde partimize 5'er oy kazandırsın. 29 Mart sabahı hep birlikte sevinelim" dedi.
İl Genel Meclisi adaylıklarına ise sırasıyla Erdem Alp, Halil Yavuzkan, Yücel Eşiyok ve Nail İçöz seçildi. İl Genel Meclisi aday adaylarını belirlemek için 454 delege oy kullandı.
AYDIN - İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2004 Pazartesi 18:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut ünlü IP: 88.247.239.xxx Tarih : 6.09.2008 13:04:41

sn.altuğ karaköse'nin DYP ve ÇİNE için gelecek vaat edecek olan gözde adayımızdır.başarılarının devamı dileğiyle. yılmazköyden:DYP gençlik kolları temsilcisi MESUT ÜNLÜ