24
Mayıs
2024
Cuma
ÇİNE - AYDIN

Hayat kadını ararken ceset buldular

Aydın’ın Çine ilçesinde şüpheli görülen hayat kadınlarını yakalamaya çalışan jandarma ekipleri, arazide yarı çıplak bir erkek cesedi buldu. Şahsın hayat kadınlarıyla birlikte olurken kalp krizi geçirip öldüğü tespit edildi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Aydın-Muğla karayolunun Çine ilçesine bağlı Dorumlar köyü yakınından geçen bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; karayolu güzergahında rutin devriye görevini yerine getiren jandarma ekipleri yoldan geçen sürücülerle fuhuş pazarlığı yaptıkları görülen ve fark edilmeleri üzerine yolun kenarındaki arazilere kaçan 4 hayat kadınının yakalanması için çalışma başlattı. Zeytinlik ve ağaçlık bölgede şüpheli kadınların bulunması için yapılan aramalar sırasında yerde sırt üstü vaziyette yatan ve yarı çıplak vaziyette bir erkek cesedi görüldü.

Yapılan incelemede isminin L.E. olduğu tespit edilen şahsın hayat kadınlarıyla girmiş olduğu cinsel ilişki esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği iddia edildi. Olayla ilgili olarak S.G., G.K., S.B. ve Ş.K. isimli hayat kadınları gözaltına alınırken; L.E’nin cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:27:02
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?