18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇİNE - AYDIN

Herşey Tarımsanayi spor için..

Bu yıl ikincisi düzenlenen konserde assolist olarak ünlü sanatçı Ayhan Aşan sahne aldı.Gecede  Çineliler doyasıya eğlendi.  Çineli vatandaşlar, Tarım Sanayispor yararına düzenlenen konsere büyük ilgi gösterdiler.
Konseri, Çine Belediye Başkanı Osman Aydın, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Dinç ve Doğan Yörük, İlçe Garnizon Komutanı Halil İlhan, Cumhuriyet Savcısı Sinan Tür, Hakimler Gülpınar Tür, Metin Ceylan ve Ali Çınar, Karpuzlu Belediyespor Kulüp Başkanı Faruk Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi.

Aydın Birinci Amatör Küme’de mücadele eden ve bu yıl şampiyon olmayı hedefleyen Tarım Sanayispor’un kulüp Başkanı Erkan Kıvrak, "Çinelilerin konser sonrasında takımlarına olan güvenin dahada arttığını belirterek,  halktan alacakları destekle  şampiyonluk hedefine ulaşacaklarını" söyledi. 

Konserde düzenlenen çekilişte hediye edilen televizyon geçen konserde olduğu gibi yine Çine Belediye Başkanı Osman Aydın’a çıktı. Kendisine çıkan televizyonu Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na bağışlayan Çine Belediye Başkanı Osman Aydın, “Bunlar bana torpil mi yapıyorlar acaba? İki seferdir televizyon bana çıkıyor. Ben de bu televizyonu mahallemizde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na bağışlıyorum. En çok onların işine yarayacaktır” diye konuştu.
Organizasyondaki sanatçıların programının bitmesinin ardından Çineli Yerel Sanatçı Hamdi sahne alarak Ormancı ve Mihriban adlı parçaları seslendirdi. Çineli Hamdi, konserde Ayhan Aşan’dan sonra en çok alkış alan sanatçı oldu.

kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2005 Çarşamba 14:46:40
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 23:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nurullah Okumuş IP: 72.254.165.xxx Tarih : 31.05.2006 07:22:56
Tarım Sanayi Spora başarılar. İnşallah bizim ilçeden 3. lige bir takım çıkar bu da Tarım Sanayi Olur. Tüm Çinelilere Amerika'dan selamlar. Tarım sanayi başkanına da başarılar.