16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇİNE - AYDIN

Lise öğrencilerinin mezuniyet gecesi

Aydın'ın Çine ilçesinde lise öğrencileri mezuniyet gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye öğrenci velileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Çine Endüstri Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen geceye Milli Eğitim Şube Müdürleri Gökhan Memiş, Bekir Ayan, okul öğretmenleri, öğrenci veliler ve vatandaşlar katıldı. Mezuniyet gecesinin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kazım Kurt, yaşanan çağın bilgi ve teknoloji çağı olduğunu belirterek, günümüzde teknik bilgi ve becerilerle donatılmış elemanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. 

Günümüz gençlerinin teknolojiyle donatılmış hale getirilmesi için endüstriyel teknik öğretim okullarının geliştirilmesine ve desteklenmesi gerektiğini ifade eden Kurt, "Mesleki ve teknik okullarımızda teknolojiden azami ölçüde yararlanarak öğrenilen bilginin beceriyle birleşerek üretime ve hizmete dönüştürülmesi için araştıran sorgulayan beyinlere gereksinim duyulmaktadır. Bu nedenle teknolojiyi nasıl kullanacağının yanında gençlerimizin kendilerine kazandırılan bilgiyi değerlendirebilmeleri görevlerini en iyi şekilde yerine getiren milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyan ve bunu devam ettirme bilincinde Türk gençliği yetiştirmek bizim temel amacımızdır" dedi. 

Törende konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro, şiir, skeçler, türküler izleyicilerden büyük alkış aldılar.
iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 10:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sıla alemdar IP: 193.140.64.xxx Tarih : 28.10.2007 21:29:50

ben de çineliyim çine haberlerini sitenize koyduğunuz için çok teşekkür ederim bi de ilçemizle ilgili resim eklerseniz çok mutlu olurum