19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİNE - AYDIN

MHP Seçim hazırlıklarına başladı

2009'da yapılacak olan yerel seçim öncesi Aydın'da siyasi partiler çalışmalarına başladı.

Son genel seçimlerde Aydın'daki başarısını yüzde 100 artıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2009 yerel seçim hazırlıklarına şimdiden başladı.
MHP İl Başkanı Hasan Muti il yönetimi ile birlikte ilçe ve belde ziyaretlerine ağırlık vermeye başladı. Önceki gün Çine'de partililerle bir araya gelen İl Yönetimi yerel seçim çalışmaları kapsamında yapılacak çalışmalarla ilgili partililere bilgilendirdi.


MHP Çine İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Salih Gökbel, Kadın Kolları Başkanı İlkay İnel ve parti yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Hasan Muti, İlçe ziyaretlerinin 8.'sini gerçekleştirdiklerini belirterek başarılı çalışmalarından dolayı Çine İlçe teşkilatına teşekkür etti. Siyasette kadının öneminden söz ederek bu seçimlerde Asenalara daha büyük görevler düştüğünü kaydeden İl Başkanı Muti, yerel seçimlerde MHP olarak çok geniş kapsamlı bir çalışma yapacaklarını ve hedeflerin kapı kapı dolaşılarak herkese aktarılacağını bu önemli görevi de bayanların yapacağını söyledi.


Ülkenin çok kritik bir süreçten geçtiğini ve Türkiye'de yaşayan herkesin birlik ve beraberlik içerisinde oynanmak isteyen oyunları bozmasını isteyen MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, "Türkiye coğrafyası yüzyıllardır karışıklığa sürüklenmek istenmiş, işgale uğramış ama Yüce Türk Milletinin azmi, imanı ve kararlılığı sayesinde bu topraklar vatan olarak korunmuştur. Mekan aynı kalmak üzere değişik tarihlerde değişik isimler aynı senaryoyu hayata geçirmeye çalışmaktadırlar. Ülkeyi gerilim ortamına sürükleyip bundan maalesef fayda bekleyenlerin olduğu dönemleri yine yaşıyoruz. Gelinen noktada Türkiye 1919 yılı Türkiye'sine dönüştürülmeye çalışılmaktadır” dedi.


Yerel siyasetin yanı sına genel siyaset ve ülkedeki değişik konuların görüşüldüğü toplantıda İlçe Başkanı Salih Gökbel, de ilçenin sorunlarını dile getirdi. Gökbel, tarım kemsinde ciddi sıkıntıların yaşandığını belirterek milletvekilleri aracılığı ile bu sorunların TBMM'ye ve ilgili bakanlıklara iletilmesini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 03:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?