19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİNE - AYDIN

Özel etekle hırsızlık

Antalya'nın Kaş ilçesinde bir elektronik mağazasında ilginç bir yöntemle hırsızlık yapan ve hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından tespit edilen 5 kafadar bayan adeta turne yapıyor.

Güzergahları boyunca her yerde bir yerleşim merkezine uğrayıp bir şeyler çalan bayanların hırsızlığı ancak olaydan sonra güvenlik kameraları kontrol edilerek ortaya çıkarılabiliyor.

Önceki gün Antalya'nın Kaş ilçesindeki hırsızlık olayının ardından ilçeden kaçan hırsızlık zanlısı bayanlar bugün de Aydın'ın Çine İlçesi'nde aynı yöntemle bir işyerinden hırsızlık yaptılar. Çine'de Göksel Ö. isimli şahsın işlettiği elektronik malzeme mağazasına gelen bayan hırsızlar, eteklerinin altlarındaki özel bölüme kolileri ile birlikte 2 adet cep telefonu koyup çaldılar. Olay cep telefonlarını yerinde göremeyen dükkan sahibinin güvenlik kamerasını izlemesi sonucu ortaya çıktı. Polis tarafından el konulan olayda 5 bayan hırsızın arandığı bildirildi.

Yapılan araştırma sonucu hırsızlık için özel etek giyen ve daha çok yabancı dil konuşan bayanların, bu yöntemle gittikleri her yerde hırsızlık yaptıkları öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 12:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?