19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİNE - AYDIN

Ramazan çadırında yemek verenlere plaket

Çine’de faaliyet gösteren ÇEYAD (Çine Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) tarafından organize edilerek ilk kez geçen yıl düzenlenen iftar Çadırında yemek verene hayırseverlere düzenlenen kokteylle plaket verildi.

Düzenlenen kokteyle Çine Kaymakamı Ferhat Çağlar, Belediye Başkan Vekili Doğan Yörük, İlçe Müftüsü Selim Duman, Karpuzlu Müftüsü Mehmet Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı; Ziraat Odası Başkanı Davut Çetin, Şoförler Odası Başkanı Ahmet keleş, Esnaf Odası Başkanı Yalçın Payza ve Hayırsever Çineli iş adamları ile ÇEYAD üyeleri katıldı. Kokteyl sırasında bir sine vizyon gösterisi ile geçen yılki iftar çadırlarından görüntüler izlettirildi. Yapılan slayt gösterisi manevi duyguları kabartır nitelikteydi.

Düzenlenen kokteylde bir konuşma yapan ÇEYAD Başkanı Yalçın Payza “Veren el alan elden üstündür. Veren el olmak istemez misiniz” dedi. Geçen yıl Karpuzlu, Akçaova ve Çine merkez olmak üzere üç yerde 17 bin kişiye yemek verdiklerini söyleyen Payza “Çadırlara gelemeyenlerin evlerine yemek götürdük. Çok güzel bir manzara oluşmuştu. Gelin yine bu yıl aynı güzellikleri birlikte tekrar yaşayalım. Bunun için fırsat ayı geldi. Hep birlikte yardıma koşalım” dedi.

Çine Kaymakamı Çağlar “Çine ve Çineliler çok güzel. Slayt gösterisindeki görüntüler ve üç aylık görev sürem bana bu kanaati getirmeme sebep oldu. Sosyal yardımlaşma çok önemli bu anlam gösterdiğiniz bu hassasiyetten dolayı sizleri kutluyorum. İnşallah Cenab-ı Allah Yardımlarınızı kabul eder” diyerek hayırseverleri ve ÇEYAD üyelerini tebrik etti.
Daha sonra geçen yıl İftar Çadırında yemek veren hayırsever vatandaşlara plaketleri protokol tarafından takdim edildi. İftar çadırları için birlik olma mesajlarını verildiği bu kokteylden sonra bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yeniufuk
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2004 Pazartesi 10:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?