27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİNE - AYDIN

Uğur Dershanesi rekor kırdı

Aydın’da başarısı nedeniyle her 4 öğrenciden birinin sınavlara hazırlanmak için tercih ettiği Uğur Dershaneleri Çine’de de öğrencilerin ve velilerin yüzünü güldürdü.

Türkiye genelinde dereceye giren öğrencileri yetiştiren Uğur Dershanesi’nin elde ettiği başarısının tesadüf olmadığını belirten Çine Uğur Dershanesi Müdürü Sümer Mustafa Güngör, 2009 ÖSS’de SAY–2 Çine birincisi Gizem Demirel’in Uğur Dershanesi öğrencisi olduğunu belirtti.

Gerek ÖSS gerekse SBS sonuçlarına bakıldığında dershane olarak başarılı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tercihlerinde yine tıp fakültesi, hukuk fakültesi, mühendislik fakültesi ve rehberlik ve psikolojik danışmanlık gibi bölümlere yer vereceklerini belirten Güngör. “Türkiye’de üniversite sınavlarına hazırlıktaki başarısını 41 yıldır arttırarak sürdüren Uğur Dershaneleri’nin başarısının temelinde dünyadaki gelişmeleri izlemek ve bu gelişmeler doğrultusunda uygulamalar yapmak vardır. Dünyadaki en çağdaş eğitim modellerinin ülkemizdeki ilk uygulayıcısı olan Uğur Dershaneleri, tam öğrenme modeli ve piramit modeli ile üniversite sınavlarına hazırlık sürecine yepyeni bir soluk getirmiştir. Türk eğitim sisteminin gülen ve aydınlık yüzü olduğunu 2009’da da hem bireysel hem kitlesel başarısıyla ortaya koymuştur. Çine Uğur Dershanesi sayısal alanında , birincilikler almıştır” dedi.

Öğrencilerin üniversiteye yerleştirilmesinde esas olan sayısal 2 puan türünde Türkiye birincileri çıkaran Uğur Dershaneleri’nin, Türkiye’nin 163 noktasında eğitimin bir başarı devi olduğunun da
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 23:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özlem yılmaz IP: 95.15.96.xxx Tarih : 30.08.2009 18:13:14

bende sinop uğur dersanesinin öğrencisiyim uğur dershanesinden böyle güzel netler yapması bizi ve uğur dersanesi adına gururlandırıyor