2
Mayıs
2024
Perşembe
İNCİRLİOVA - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Beden Egitimi ve Spor Okulu, Üniversitemiz Senatosu’nun 28.02.1995 tarih 3 sayili karari ve 24.03.1995 tarihli YÖK onayi ile Fen-Edebiyat Fakültesi Beden Egitimi ve Spor Bölümü olarak faaliyetine baslayan ve ilk ögrencilerini 1995-1996 egitim-ögretim yilinda alan Yüksekokulumuz, 10.06.1997 tarih 97/9414 sayili Bakanlar Kurulu Karari ile Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu adini almistir. Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulumuzda lisans düzeyinde egitim-ögretim yapilmaktadir. Lisans egitimi 8 yariyil (4 yil) sürmektedir. Lisans ögrenimini tamamlayanlara “Lisans Diplomasi” verilmektedir. Okulumuza Özel Yetenek Sınavi ile öğrenci alınmaktadır.

Yüksekokulumuzda Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi, Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon Eğitimi bölümleri bulunmaktadir. Yüksekokulumuzda Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi, Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon Eğitimi Bölümü bulunmaktadir. Okulumuzdan Öğretmenlik bölümünden mezun olanlar Milli Eğitiim Bakanlığına bağlı ya da özel okullarda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği yapabilmektedirler. Antrenörlük bölümünden mezun olanlar çeşitli spor kulüplerinde ve spor salonlarında branşları ile ilgili çalışmalar yapabilmektedirler. Rekreasyon eğitimi bölümü mezunları, serbest zaman etkinliklerini planlayan ve uygulayan kişiler olarak çeşitli turistik tesislerde animasyonlar ve eğlenceli spor etkilikleri planlayıp uygulatmaktadırlar.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Adnan Menderes Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu
Adres2 :İncirliova/Aydın
Posta Kodu :
Telefon :90 (256) 563 20 91 / (256) 563 20 80
Faks :90 (256) 563 07 28
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.