22
Mayıs
2024
Çarşamba
İNCİRLİOVA - AYDIN

Miniklerin okuma bayramına büyük ilgi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencilerinin hazırladığı okuma bayramı büyük ilgi gördü. Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencileri hazırladıkları gecede okur-yazar olmanın sevincini kutladılar.

Okul bahçesinde Sınıf Öğretmeni Alaattin Karakaya yönetiminde minik öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel skeçler,oyunlar ve dans gösterileri davetliler ve veliler tarafından ilgiyle izlendi. Gece için hazırlanan slayt gösterisi ve kına gecesinde ise bir çok veli duygulu dolu anlar yaşarken rollerini büyük bir ustalıkla sergileyen minikler büyük alkış aldılar.
 
İncirliova Hürmüs Ayaydın İlköğretim Okulu 1-B Sınıfı Öğretmeni Alaattin Karakaya gecede yaptığı konuşmasında okul-öğrenci-veli dayanışması sonucu böylesine güzel bir gecenin hazırlandığını belirterek "Gecenin hazırlanmasında her zaman bizim yanımızda olan ve her türlü fedakarlığı gösteren müdür yardımcımız Birsel Kayhan'a, öyküleriyle gecemize destek veren Türkçe Öğretmenimiz Esra Kılınç'a ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Eğitimin ancak öğrenci-öğretmen ve veli üçgeninde başarıya ulaşabileceğini belirten okul müdür yardımcılarından Birsel Kayhan, geceyi hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Gece geç saatlere kadar devam okuma bayramının finalinde gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ise geceye ayrı bir renk kattı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 15:19:17
Güncelleme :14 Mayıs 2007 Pazartesi 16:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?