23
Mayıs
2024
Perşembe
İNCİRLİOVA - AYDIN

Motosiklet kullanmayı bilen polis aranıyor

İncirliova'da esnafın emniyet teşkilatına hediye ettiği motosikleti kullanmayı bilen sadece bir polisin olması sıkıntıya neden oldu.

İlçede artan hırsızlık olaylarına karşı polisin araç bakımından yetersiz olduğunu gören esnaf, mallarının daha iyi korunabilmesi için emniyet teşkilatına motosiklet hediye etti.

Şoförler Odası, İncirliova Spor Kulübü, işadamı Bülent Yaşar ve esnafların katkılarıyla alınan sıfır kilometre motosiklet, Aydın Valisi Mustafa Malay’ın da katıldığı törenle İncirliova Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. İncirliova Emniyet Teşkilatı’nda motosiklet kullanmayı bilen sadece bir polisin olması ise sıkıntıya neden oldu. Polislerin önümüzdeki günlerde bu konuda kurs alacağı bildirildi.

Halkın her zaman polise ve devlet güçlerine yardımcı olmasını isteyen Vali Malay, bu tür desteklerin artarak devam etmesini arzu ettiğini belirterek, İncirliova esnafına teşekkür etti. Vali Malay ayrıca, hediye edilen motosikletin daha verimli kullanılabilmesi için polislerden motosiklet kullanmasını öğrenmelerini istedi.

Törende motosiklet alımına katkı sağlayan kişiler plaketle ödüllendirildi. Tören sonunda ise polisler motosiklet kullanmayı bilmediği için tanıtım sürüşünü Kaymakam Mustafa Ayhan yapmak zorunda kaldı. Ayhan, Emniyet Müdürlüğü önünde polise bağışlanan motosikletle mini bir gösteri yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 16:35:53
Güncelleme :28 Haziran 2006 Çarşamba 12:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?