22
Mayıs
2024
Çarşamba
İNCİRLİOVA - AYDIN

Trafik kazaları: 3 yaralı

Aydın’da bugün akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı. Her iki kazada da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

İlk kaza saat 20:45 sıralarında Aydın-İzmir E 87 Karayolu üzeri İncirliova Kazakkahvesi Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Selahattin Ö. (45) yönetimindeki 09 AU 910 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Şarampole yuvarlanan araç demir yolunu da geçtikten sonra elektrik direğine çarpıp devrildikten sonra durabildi. Polis tarafından el konulan olayda sürücü Selahattin Ö.’nün alkollü olduğu bildirildi. 

Öte yandan yine saat 21.10 sıralarında İncirliova Gerenkova Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ise iki kişi yaralandı. İncirliova istikametinden Aydın istikametine gelmekte olan Eşref B yönetimindeki 09 EA 888 plakalı otomobil önünde seyreden 09 SL 59 plakalı traktöre çarptı. Kazada Eşref B. ve traktör sürücüsü Cavit K. yaralandı. Yaralılar ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken her iki kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 10:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?