25
Mayıs
2024
Cumartesi
İNCİRLİOVA - AYDIN

Ülkücüler şehit Bozkurt’u unutmadı

ÜLKÜCÜLER ŞEHİT ŞABAN BOZKUT’U UNUTMADI

Aydın ve İncirlioca Ülkü Ocakları üyeleri, 1977 yılında şehit olan Şaban Bozkurt’un mezarı ve Bozkurt’un ailesini ziyaret etti.

Ziyarete Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, İncirliova Ülkü Ocakları Başkanı, MHP İncirliova İlçe Başkanı Kürşat Kale, merhum Şaban Bozkurt’un annesi ve babası ile çok sayıda davetli ve köy halkı katıldı. Ülkücü Şehit Şaban Bozkurt’un mezarı başında Yasin-i Şerif okundu dualar edildi.

Şaban Bozkurt’un ailesini ziyaret eden Ülkü Ocakları Aydın İl başkanı Burak Pehlivan, köy kahvesinde köylüler ile sohbet etti. Türk Milleti’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sürekli saldırılara maruz kalacağını, Tek kurtuluşun Türklük gurur ve Şuuru ile İslam Ahlak Ve fazileti ilkesinde yetişmiş bir Türk gençliği yetiştirmekten geçtiğini belirtti.

Son günlerde Ülkücü hareket üzerinden bir kısım oyunların sergilendiğini belirten Aydın ülkü Ocakları İl başkanı Burak Pehlivan; “Şehitlerimizin kanları ile mühürledikleri bu davaya, dünyevi bir kısım menfaatler uğruna bizden olmayan, bizimle ilgisi kalmayan ,bizlerin tanımadığı, camiamızın bilmediği bazı isimler üzerinden Ülkücü hareketi sınamak isteyenler bilsinler ki; Ülkücü Hareket bugüne kadar büyük mücadelelerin yanı sıra ağır badireleri de aşarak gelmiştir. Türkiye’nin karanlık dönemlerinde, bu kutlu hareket inanç mücadelesi verirken, gencecik ülküdaşlarımız toprağa düşerken; bunların kıllarını kıpırdattıklarını, dönüp baktıklarını, bir yaramızı sardıklarını, arkamızdan bir fatiha gönderenini göreniniz olmuş mudur?” dedi.

ÜLKÜCÜLER ŞEHİT ŞABAN BOZKUT’U UNUTMADI
ÜLKÜCÜLER ŞEHİT ŞABAN BOZKUT’U UNUTMADI
ÜLKÜCÜLER ŞEHİT ŞABAN BOZKUT’U UNUTMADI
ÜLKÜCÜLER ŞEHİT ŞABAN BOZKUT’U UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 13:04:03
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 12:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?