30
Nisan
2024
Salı
KARACASU - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Yüksekokulumuz, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünün Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu bünyesinde Teknik Programlar ile İktisadi ve İdari Programlar Bölümleri; Teknik Programlar Bölümü bünyesinde de Dericilik Programı, Seramik Programı kurulması konusundaki teklifi 28/03/2000 tarihli Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2547 sayılı Kanun’un 2880 sayılı Kanun’la değişik 7/d-2, maddesi uyarınca, söz konusu teklif uygun görülerek kurulmuştur.

Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu 2000-20001 Eğitim-Öğretim yılında Seramik, Dericilik programlarındaki toplam 42 öğrencisi ile eğitim-öğretime başlamış; 2002-2003 yılında Takı Tasarımı ve Süs Taşları İşlemeciliği, Pazarlama(N.Ö-İ.Ö), 2005-2006 yılında da Muhasebe, Dış Ticaret, İşletme, Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarının normal öğretimleri ile 414 öğrenci, 2006-2007 yılında Muhasebe (İ.Ö), Dış Ticaret (İ.Ö), İşletme (İ.Ö) programları açılarak öğrenci mevcudumuz 1050 iken 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında ise 1285 'e ulaşmıştır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Karacasu/Aydın
Posta Kodu :
Telefon :
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.