16
Mayıs
2024
Perşembe
KARACASU - AYDIN

Damadı tarafından vuruldu

Aydın Karacasu'da Cafer Saymaz isimli kayınpeder damadı tarafından tabancayla vuruldu. 

Geçen gün İncirliova'da Abdullah Kollu (60) isimli şahsın damadı tarafından kurşunlanarak öldürülmesinin ardından Karacasu'da da bir kayınpeder cinayeti işlendi. Kayınpederlerini vuran her iki damadın araları açık olan eşleriyle barışmak istedikleri ortaya çıktı. 

EŞİNİN EVE DÖNMESİNİ İSTEDİ
Olay, Cabi Mahallesi 40. Sokakta bir evde meydana geldi. Hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu öğrenilen Cemal G., evi terk eden eşi ve kayınpederine kurşun yağdırdı. Bir kişinin öldüğü, bir kişinin de ağır yaralandığı olayın zanlısı, sabaha karşı bir kahvede yakalandı. 

Karacasu ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi Fatma G. (22) ile uzun süredir iş bulamadığı için boşta gezen eşi Cemal G. (23) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Fatma G., çocuklarını yanına alarak Karacasu Belediyesi'nde işçi olarak çalışan babası Cafer Saymaz'ın (46) evine gitti. 

Cemal G. ise kendisini terk eden eşini eve dönmeye ikna etmek için kayınpederinin evine gitti. Cemal G., uzun süre uğraşmasına rağmen eşini ikna edemedi. Çabalarından olumsuz sonuç almasına sinirlenen damat Cemal G., üzerinde taşıdığı silahla önce kayınpederine daha sonra eşine ateş etti. Olayda ağır yaralanan Cafer Saymaz hayatını kaybetti. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Fatma G. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. 

İşlediği bir hırsızlık suçu nedeniyle sabıkası olduğu öğrenilen Cemal G., olaydan sonra kayıplara karıştı. Zanlının yakalanması için çevrede araştırmalar yapan emniyet güçleri, şahsı ilçenin kenar mahallelerindeki bir kahvede çay içerken yakaladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 15:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?