29
Nisan
2024
Pazertesi
KOÇARLI - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adnan Menderes Üniversitesi Koçarlı Meslek Yüksekokulu

Kuruluş :

Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’nun 18.01.2006 tarihli oturumunda aldığı “Aydın İli, Koçarlı İlçesinde, Koçarlı Meslek Yüksekokulu Kurulması” hakkındaki 2006/01 sayılı karar, Yükseköğretim Genel Kurulu’nun 10.03.2006 tarihli toplantısında görüşülmüş ve 2547 sayılı Kanunun 2880 sayılı Kanunla değişik 7/d-2 ve 7/h maddeleri uyarınca kurulması;

Bünyesinde, Teknik Programlar Bölümünde 4 (dört) programla 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete başlaması uygun görülmüştür.
 

Yerleşim ve Ulaşım :

Koçarlı Meslek Yüksekokulu, Aydın İl Merkezine 20 km., Koçarlı İlçe Merkezine ise 6 km. uzaklıkta yer alan ve bünyesinde Ziraat Fakültesini barınndıran Üniversitemiz Güney Kampusunda bulunmaktadır. Hem Aydın merkezden hem de Koçarlı ilçesinden toplu taşıma araçlarından (dolmuş) faydalanarak okulumuza ulaşmak mümkündür. Aydından kampusumuza ulaşım sağlayan dolmuşların üzerinde Cincin-Çakırbeyli yazmaktadır. Otobüs terminaline yaklaşık 100 metre uzaklıktaki Muğla yol ayrımı kavşağında (McDonalds veya Migros Karşısı) bulunan dolmuş durağından Cincin-Çakırbeyli dolmuşlarına binerek Yüksekokulumuza ulaşabilirsiniz.

Özel aracınızla ulaşmak istediğiniz taktirde Aydın Muğla karayolunun yaklaşık 9. kilometresinden sağa sapıp bir 9 km daha ilerleyerek kampusumuza ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Koçarlı Meslek Yüksekokulu Güney Kampusü
Adres2 :Aydın
Posta Kodu :09100
Telefon :(256) 772 73 48 (Santral)
Faks :0.256.7727460
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.