24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

İngiliz dansçılar ilgi odağı

Londra'dan tatillerini geçirmek üzere Kuşadası'na gelen The Basement Dans Stüdyosu öğrencileri, Adaland Aquapark'ta ilgi odağı oldu. 9 güzel dansçı, güzellikleriyle Adaland Aquapark'ta ilgi odağı oldular.

Grup lideri Sarah, "Londra'nın en meşhur dans okulu olan The Basement Dans Stüdyosu'nun öğrencileriyiz. Burada hip hoptan göbek dansına kadar eğitim verilmekte. Bu dansların yanında Salsa öğretmeni olabilmek için eğitim alıyoruz" dedi.

Deborah ve Linda ise, "Göbek dansına ilgi gün geçtikçe artmakta. Türkiye'den aldığımız dansöz kıyafetleriyle bu dansı okulumuzda çok güzel sergileyeceğimiz kesin. Tatilimizi Türkiye'de geçirdiğimiz için çok memnunuz. Dans kulübümüzden daha büyük bir grupla seneye mutlaka tekrar gelmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Türk kadınının göbek dansına olan yatkınlığına hayran olduklarını belirten Jenifer ise, "Tatilimiz süresince pek çok yerde dans eden Türk kızı gördük. Yağmur Dansı esnasında da özellikle dikkat ettik. Türk kadınları göbek dansına çok yatkın. Müziğinizin de insanı kıvrak dansa teşvik ettiği kesin" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 16:48:11
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 16:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?