3
Mayıs
2024
Cuma
KUŞADASI - AYDIN

Erdoğan Öven

Kuşadası Özürlüler Derneği, mensuplarına özgürlük ve üretkenlik sağlayacak Kuşadası Özürlüler Köyü projesini hayata geçiriyor.

Kuşadalı hayırsever Erdoğan  Öven’in Kirazlı Köyü’ndeki imarlı arsasını derneğe bağışlaması üzerine harekete geçen yetkililer, toplam 992 metrekarelik alanda inşaatın bölüm bölüm yapılacağını duyurdu.

Bugün gerçekleştirilen temel atma töreninde özürlü çocukların hazırladığı program, katılımcıların duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Törende konuşan Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler, "Toplumun her kesiminden gördüğümüz destek ile, bir köy kurma hayalimizi gerçekleştiriyoruz" dedi. Güler, "Duyamayan, göremeyen, yiyemeyen, içemeyen, anlayamayan ama hep ’Ben de varım’ dediklerini hissettiğimiz çocuklarımız için mücadelemiz devam edecektir" diye konuştu.
Kuşadası Özürlüler Köyü temel atma törenine, çok sayıda vatandaşın yanı sıra; Kaymakam Ali Barış, Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Ticaret Odası Başkanı Ali Ergül, Esnaf Odası Başkanı Halit Şakar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar