17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Bakan Koç geç gelince, arıtma tesisi "geç" devreye girdi

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı İsabeyli Belde Belediyesi'nce  geçtiğimiz ay temeli atılan arıtma tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından  yapılan açılışta, beldede  kullanılan atık sular temizlenerek  tarımda kullanılacak.

Gece geç saatlerde düzenlenen arıtma tesisin açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AK Parti Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk, Semiha Öyüş, İsabeyli Halkı ve çok sayıda partili katıldı. Açılış öncesi yaptığı konuşmada temizliğin önemine değinen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, altyapı ve arıtma tesislerine hükümet olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, temizliğin turizmde en önemli unsur olduğunu söyledi. Bakan Koç, daha sonra Aydın'ın bayan milletvekili Semiha Öyüş ile birlikte tesisin açılışını yaparak, makineleri kendi eliyle çalıştırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2005 Pazartesi 14:46:20
Güncelleme :5 Ekim 2005 Çarşamba 20:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal Özen IP: 81.71.146.xxx Tarih : 27.08.2005 01:28:41
Sayin kultur bakanimizin ayagina saglik taa Isabeyliye geldigi icin.Sularin aritilmasi ve tarimda kullanilmasi cok guzel birsey. Birde zamani olupta cayin icine bir goz atsaydi temizligin ne oldugunu anlardi Isabeylide.Ben yurtdisinda yasayan bir vatandasim.Her yil Isabeyliye yolum duser ve babamin mezarina ziyaret etmek icin caydan gecerken o caya atilan copleri gorunce kahroluyorum.Burdan sayin yoneticelere sesleniyorum:Lutfen bunun icin cozum yolu bulun artik.2005 yilinda yasiyoruz.....Annemin buyudugu ve benimde kucuklugumde cok guzel anilarim olan bu guzelim beldemizi koruyalim ve lutfen temiz tutalim.Saygilar,selamlar.