17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

İki gencin sevdası kanla bitti

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde bir gençle kaçtıktan sonra barışmak için ailesinin evine giden genç kız, sevgilisiyle birlikte kurşunlanarak öldürüldü. Cumhuriyet Mahallesi 268 Sokak'ta ikamet eden G.E. (21) adlı genç kız, bir süre önce sevdiği M.K. (27) ile anlaşarak kaçtı.

G.E, ailesiyle barışmak amacıyla dün saat 15.00 sıralarında sevgilisi M.K. ile birlikte annesinin evine gitti. İki genç, genç kızın ağabeyi Z.E. (23) tarafından evin giriş koridorunda kurşun yağmuruna tutuldu. Gece
saat 22.00 sıralarında bahse konu adreste cinayet ihbarı alan polis ekipleri, evde yaptığı incelemede iki gencin birbiri üzerine düşmüş cesediyle karşılaştı.

Yapılan soruşturma sonucu cinayeti G.E'nin ağabeyi Z.E'nin işlediği ve olaydan sonra firar ettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda, G.E. ve M.K'nin vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda kurşun isabet ettiği tespit edildi. Olay yerinde ise 9 milimetre çapında 14 adet boş kovan ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, şüpheli Z.E'nin arandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 17:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
furkan yenioğlu IP: 85.103.93.xxx Tarih : 1.10.2005 02:24:03
yazık çok yazık kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz insanların birazdaha bilinçli ve hoşgörülü olması lazım allah rahmet eylesin nediyelim