2
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - SÖKE - AYDIN

Necdet Özekmekçi

14 Kasım 1958 Söke doğumluyum. İlköğrenimimi Hacı Kazım İlkokulu, orta ve liseyi Söke Lisesi’nde tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi, Denizli Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünden 1983 yılında mezun oldu. Askerliğimi Ulaştırma Asteğmen olarak Adapazarı-Hendek’te yaptı.

Askerlik sonrası meslek hayatıma İzmir’de başladı. Bu arada Sökemizde Makine Mühendisliği hizmetlerinin verilmediğini tespit ettim ve doğup büyüdüğüm Sökeme gelerek meslek alanımda hizmet etmeye başladı. Yaklaşık 4000 konut ve hemen hemen tüm resmi dairelere tesisat-kalorifer-klima hizmeti verdim. Halen Söke’ye bu alanda hizmet ediyoru.

1986 yılında liseden sınıf arkadaşım, sevgili eşim Resim Öğretmeni Zümrüt hanımla evlendim. Şu anda Atatürk Anadolu Lisesinde okuyan ikiz oğlumuz var.

1992 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin ikinci kuruluşunda kurucu yönetim kurulu üyesi olarak aktif siyasete atıldı. 1994’den bu yana 2 dönemdir Belediye Meclis Üyesi. 1999 Genel-Yerel Seçimleri sonrası atama yönetimde İlçe Sekreterliği, 2001 kongresi sonrası Başkan Vekilliği ve 2002 Genel Seçimlerinde Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa eden Başkanı yerine İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar