30
Mayıs
2024
Perşembe
SULTANHİSAR - AYDIN

Minik öğenciler hünerlerini sergiledi

Sultanhisar Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Görsel Sanat ve Teknoloji Tasarım Sergisi” açıldı.

 

Okulun sergi salonunda gerçekleşen ve yaklaşık 400’ü aşkın el sanatları ve resimlerden oluşan sergisinin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Turan, Okul Müdürü Hidayet Semerci, davetliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Turan, düzenlenen bu sergilerin öğrencilerin kendi özgüvenlerini kazanmaları bakımından çok önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladıkları ve emek verdikleri eserlerin bir arada bulunmasının önemine işaret eden Turan, “Görsel Sanat ve Teknoloji Tasarım Sergisi emek ve çalışmayla yapılır. Bunu da Zafer İlk Öğretim okulu çok iyi başarmış. Öğretmen ve öğrencilerin el ele vererek, böylesine çalışmalar ortaya çıkarması eğitim faaliyetlerinin geldiği noktanın görülmesi açısında da ayrı bir önem taşıyor. Böylesine başarılı bir çalışmaları ortaya koydukları için okul idaresini, öğretmen ve öğrencileri kutluyorum. Vatandaşlarımız serginin açık kalacağı 3 gün boyunca gelip, okulda neler yapıldığını görsünler” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Turan ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen Turan, eserler hakkında bilgiler aldı. Ana sınıfı ve üst sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ve yaklaşık 400 eserin yer aldığı sergi, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

..
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 23:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?