20
Mayıs
2024
Pazertesi
SULTANHİSAR - AYDIN

Öğrencilerin yüzünü güldürdü

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu’na ek bina yaptırarak öğrenci sayısını bin 200’e çıkarılmasına sağlayan işadamı Şefik Çerçioğlu, okulun yakınına yaptırdığı 502 kişilik kız-erkek örgenci yurdu ile öğrencilerin sevgisini kazandı. İlçeye öğrenim görmek için gelen öğrencilerin konaklamada sıkıntı çekmemeleri için yurt binasını yaptıran Çerçioğlu, dün yurt binasında öğrencilerle tanışma partisi düzenledi.


Etkinlikte konuşan işadamı Şefik Çerçioğlu, “Benim ailem çok fakirdi. Ben sizler gibi okuyamadım. İlkokulda defter kalem parası bulamadım. O günlerde ilerde bir gün zengin olursam ilk desteğimi eğitime vereceğim dedim. Benim çektiklerimi sizler çekmeyesiniz diye eğitime her yönden destek veriyorum. Dünya iş piyasası krizde tabi bu kriz bize de etkiledi. İnşallah Sultanhisar 4 yıllık bir fakülte yapılması için trilyonlarımı harcarım. Eğitime verilen destek halka yapılan en büyük ve sevap işidir. Sizleri görüyorum mutlu oluyorum. Buda bana yetiyor. O gülen gözleriniz benim gibi yaş dökmesin” dedi.


Tanışma partisinde öğrenciler modern yurt binası için işadamı Şefik Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. Çerçioğlu’na çiçeklerle teşekkür eden öğrenciler, tanışma partisinin sonunda işadamıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 11:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?