30
Mayıs
2024
Perşembe
SULTANHİSAR - AYDIN

'Onlar denizde, biz sizlerleyiz'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı 5. Danışma Meclis Toplantısı Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki Nysa Otel Konferans Salonu’nda Yaptı. Toplantıda AK Parti Aydın Millet Vekili Mehmet Erdem. AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser ve 17 ilçe 26 belde başkanları ve AK Partili belediye başkanları katıldı.


Toplantıda konuşan İl Başkanı İsmail Hakkı Eser , Ramazan ayının gelmesiyle Tüm AK Partili üyelerin çok iyi çalışması gerektiğini ve çalışmalarda geçen yıllarda olduğu gibi seçim döneminin gelmesiyle Ramazan ayının iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.


AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de konuşmasında, “TBMM’de bulunan AK Parti dışındaki milletvekilleri tatilde denizde eğleniyorlar. Oysa biz sizlerleyiz. Tüm AK Parti vekilleri Türkiye’nin dört bir yanında halkın yanındalar. Aydın’da iki ilçemiz kongre atlattı ve biz sizlerden aldığımız eksikleri Ankara’da görüşüyoruz. Biz boşuna konuşmuyoruz proje üretiyoruz. Didim’de enerji üretimi için 44 milyon euroluk maliyet sorununu çözdük ve yıl başında üretime başlayacak. Yenilenebilir enerji kaynakları iş adamlarının işlerini kolaylaştıracak. Jeotermal, rüzgar ve güneş enerjisi gibi enerji konusunda önemli adımlar attık” dedi.


Yapılan konuşmaların ardından AK Parti 5. Danışma Meclisi Toplantısı’nda partiye yeni katılan 110 kişinin rozet takma törenleri Milletvekili Erdem ve İl Başkanı İsmail Hakkı Eser tarafından gerçekleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 13:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?