19
Mayıs
2024
Pazar
SULTANHİSAR - AYDIN

'Pulsar'ın Emlakçı Tahiri Sultanhisar'da

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinden oyuncu olabilmek için 2003 yılında İstanbul’a giden oyuncu Mehmet Koşar, ünlü oyuncu Peker Açıkalın’dan aldığı destekle önemli bir kariyer yakaladı. İlk rolünü Kurtlar Vadisi dizinde oynayan Koşar; Köprü ve son olarak da sevilen televizyon dizisi Puslar da canlandırdığı karakterler ile adından söz ettirmeye başladı.


Dize çekimlerine ara verilmesi üzerine 3 günlük tatil için memleketi Sultanhisar’a gelen oyuncu Mehmet Koşar, büyük bir seyirci kitlesini edinen Puslar dizisinin setinde yaşananları anlattı. Dizede Emlakçı Tahir karakterini canlandıran Koşar, “Yönetmenliğini Ayşe Sule Bilgiç’in yaptığı Puslar adlı dizide kötü adam rolünü oynuyorum. Halktan çok sayıda telefon da alıyorum. Pusların peşini bırakmamı istiyorlar. Ama bu sonuçta rol gereği. Aslında ben hayvanları çok severim. Gerçekte bir Alman çoban köpeği olan Puslar, K9 eğitimi ile Akut’ta arama ve kurtarma eğitimi almış. Dizinin çekimleri devam ediyor. Dizi halk tarafından büyük ilgi gördü ve iyi bir reyting aldı” dedi.


Dizideki rolü hakkında da bilgiler veren Koşar, şunları söyledi: “Emlakçı Tahir olarak oğlumun isteği üzerine köpeği kaçırmaktan tutunda, öldürmeye kadar düşünen kötü bir kişiyi canlandırıyorum. Buda benim gerçek hayatta tepkiler almama neden oluyor. Pulsar önümüzdeki günlerde sürprizlerle dolu olacak. Tabi dizinin komik bir adamı olarak bende diziyi severek izliyorum. Özel hayatım ile paparazziler bu güne kadar peşimde oldu ama benim gece hayatım yok, sadece işim var. Yeni diziler yeni projelerim var”

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 16:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?