16
Mayıs
2024
Perşembe
SULTANHİSAR - AYDIN

Sultanhisar'da kaza: 3 yaralı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası görenleri hayrete düşürdü. Kazadan sonra kaybolan araç uzun aramalar sonunda sazlıklar içerisinde bulundu. Kaza sonucu araçta bulunan 3 kişi hafif yaralandı.

Olay sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın'dan Denizli istikametine gitmekte olan Atakan Aslan yönetimindeki 16 NG 937 plakalı otomobil Malgaç Köprüsü'nü geçtikten hemen sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Bu sırada arkadan seyretmekte olan diğer otoların sürücülerinin kazayı ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve çevredeki vatandaşlar tarafından bir müddet kaza yapan araç arandı. Yol kenarında bulunan sazlıkların içerisine giren hiç görünmeyen araç içerisindeki vatandaşların yardım çağrıları üzerine bulunabildi.

Araç içerisinde bulunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 3 kişi Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özel bir lunapark işletme şirketi adına kayıtlı olan araç içerisindeki şahısların Denizli'de işlettikleri lunaparka gittikleri öğrenildi.

Kazada sazlıkların arasına özel olarak gizlenmiş gibi duran otomobil görenleri hayrete düşürdü.
iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 16:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?