31
Mayıs
2024
Cuma
SULTANHİSAR - AYDIN

Sultanhisar'da yurt sorunu çözülüyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrenicilerinin en büyük sorunları arasında yer alan barınma sorunu Sultanhisar’da çözülüyor.

Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören öğrencilerin de en büyük sorunlarından birinin barınma sorunu olduğunu belirten Belediye Başkanı Fazıl Törün, öğrencileri rahatlatacak girişiminden dolayı işadamı Şefik Çerçioğlu’na teşekkür etti.


Sultanhisar MYO’da 800 öğrencinin eğitim ve öğrenimine devam ettiğini ve yaşanan yurt sorunu nedeniyle bir çok öğrencinin Nazilli ve Aydın’da ikamet etmek zorunda kaldığını kaydeden Başkan Törün,hedeflerinin tüm öğrencilerin Sultanhisar’da ikamet etmesini sağlamak olduğunu söyledi. Törün “Mevcut yurt binamızın kapasitesini yine ilçemizin sevilen işadamlarından İnci Holding’in sahibi Cevdet İnci tarafından ek bina ile 100 yataktan 200 yatağa yükseltmiştik. Ancak yine yurt yetersiz geldi. Sayın Çerçioğlu’nun yaptıracağı 500 kişilik yurt ile ilçede uzun yıllar yurt sorunu yaşanmayacağına düşünüyorum. Girişiminden dolayı Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.


Eğitim’e her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten işadamı Şefik Çerçioğlu, kısa süre içinde ilçede bir de lise binası yaptıracağını, yurt binasının önümüzdeki yıl tamamlanacağını kaydetti

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 01:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NERMİN IP: 78.171.164.xxx Tarih : 11.10.2008 15:50:38

MERHABA ARASTIRMALARIMA GÖRE SULTANHİSARDAKİ KREDİ YURDLARDAN SONRA TEK YURD SİZİN AMA FİYATLARI HER BÜTCEYE UYMUYOR.ACIKCASI KARSILAYAMIYORUZ LÜTFEN FİYATLARINIZI ASAGIYA CEKİN BİRAZ Kİ BİZDE BARINMA SORUNUMUZU AŞALIM.lütfen bana mail cekin sizden haber bekliyorum