29
Mayıs
2024
Çarşamba
ACIPAYAM - DENİZLİ

Denizli BS çifte bayramın peşinde

TFF 2. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Denizli Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Alanyaspor'u mağlup ederek taraftarlarına çifte bayram yaşatmak istiyor.


Ligde 4 haftalık galibiyet serisine Afyonkarahisarspor mağlubiyetiyle son veren Denizli Belediyespor, Pazar günü Alanyaspor ile kendi sahasında karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı süren Özgür dışında eksik futbolcusu bulunmayan Kırmızı beyazlı ekip, Doğan Seyfi Atlı Stadı'ndaki antrenmanda düz koşunun ardından çift kale maç yaptı. Afyonkarahisarspor maçında oynayan futbolcular antrenmanı tamamlarken, oynamayan futbolcular bir süre 4 kalecinin koruduğu kaleye şut çalışması yaptı.

Denizlispor Genel Menajeri Kadir Kanatsız, Afyonkarahisar maçında bir takımın başına gelebilecek bütün aksilikleri yaşadıklarını ancak bu maçı unuttuklarını söyledi. Futbolda bu tür sonuçları her takımın yaşayabileceğini belirten Kadir Kanatsız, "Geçmişte takılıp kalmak bize bir şey kazandırmaz. Ligde geride kalan tüm maçlarımızı kendi sahamızda oynayacağız. Bu avantajımızı en iyi şekilde kullanarak hedefimize ulaşmamız hiç de zor değil. Pazar günü oynayacağımız Alanyaspor maçını kazanıp, taraftarlarımıza çifte bayram sevinci yaşatmak istiyoruz" dedi

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 15:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?