20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKKÖY - DENİZLİ

Turizm okulu AEHT'ye üye oldu

Denizli'nin Akköy İlçesi'nde bulunan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü; merkezi Lüksemburgda bulunan Avrupa Otelcilik ve Turizm Okulları Birliğine üye olarak kabul edildi.


Birliğe üye olarak kabul edilen Akköy Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesine, üyeliği simgleyen bayraklar ve plaket teslim edildi. 2007-2008 eğitim öğretim yılında da temiz okul kaliteli okul anlamına gelen beyaz bayrakla ödüllendirilen okulun öğrenci ve öğretmenler gelen üyelik ve yeni bayrağın onur ve mutluluğunu yaşıyor. Yapılan bir törenle öğrencilere AEHT üyeliği, Avrupa'da yer alan 44 ülkeden alanında başarılı ve elit okulların üye olarak kabul edildiği bir kuruluş. Birlikte, her yıl belirli dönemlerde önceden belirlenen ülkelerde konferans, seminer, uluslar arası öğrenciler arası beceri yarışmaları düzenlendiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 16:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gulhan Mehmet IP: 81.241.53.xxx Tarih : 17.10.2008 16:28:55

ocelikle ben de akkoy"lu bir vatandas olarak bu hizmette adi gecen herkese tesekkur ederim basarilarinizin devamini dilerim yolunuz acik olsun!!! akkoye belcikadan selamlar !!!!!