3
Mayıs
2024
Cuma
BABADAĞ - DENİZLİ

Hacı Osman Nuri Yılmaz


Denizli'nin  dağ İlçesi’nde bir hayırsever tarafından yaptırılan öğretmen lojmanlarının açılışı sağanak yağmur altında yapıldı.

Babadağ İlçesi’nde hayırsever işadamı Hacı Osman Nuri Yılmaz tarafından bir yıl önce temeli atılan 5 katlı 24 daireli Hacı Osman Nuri Yılmaz Sitesi 450 milyar liraya mal oldu. Babadağ’da kalacak öğretmenlerin yer sıkıntısı yüzünden sık sık tayin istemeleri üzerine lojmanların yapımına Babadağlı hayırsever işadamı Hacı Osman Nuri Yılmaz tarafından başlandı.

Açılış törenine ise AK Parti Milletvekili Ümmet Kandoğan, Vali Recep Yazıcıoğlu, Babadağ Belediye Başkanı Ali Helvacı, hayırsever işadamı H. Osman Nuri Yılmaz ve eşi Müşerref Yılmaz, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İlter Panayır, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören sağanak yağmur altında okunan İstiklal Marşı ve konuşmaların ardından Vali Recep Yazacıoğlu’nun plaket vermesi ve kurdeleyi kesmesiyle son buldu. Vali Recep Yazıcıoğlu ve yanındakiler daha sonra lojmanları gezerek bilgi aldı. Törenden sonra Babadağ Sağlık Ocağı’nda törene katılanlara öğle yemeği verildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar