31
Mayıs
2024
Cuma
BEKİLLİ - DENİZLİ

Sevgi Eli yardımları

Denizli Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli organizasyonu, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Sevgi Eli, son olarak Bekilli ilçesi ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerine 53 koli yardım malzemesi dağıttı.


Denizli Belediyesi Sevgi Eli ekibi, Hülya İlem önderliğinde 3 minibüs dolusu gıda, giysi ve ev eşyasını Bekilli ilçesinde yardıma muhtaç ailelere ulaştırdı.

Daha önce tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlara malzemeler ve kolilere yerleştirilen eşyalar teslim edildi. Yardım alan Hayriye Elibol (67) isimli vatandaş, Sevgi Eli çalışanlarına teşekkür etti. Hayriye Elibol, uzun süredir üzerine giyecek bir kıyafet alamadığını bildirdi. Sevgi Eli, ilçe merkezindeki 30 aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Daha sonra, ilçeye bağlı Deşdemir, Yeşiloba ve Çoğaşlı köylerine gidilerek yardıma devam edildi. Hülya İlem, yardım malzemelerinin dağıtılmasının ardından zamanla başka eksikliklerinin ortaya çıkabileceğini, bunun da Sevgi Eli'ne iletilmesiyle giderileceğini söyledi. Minibüsteki ihtiyaç fazlası eşyalar ise dağıtılmak üzere ilçedeki muhtarlıklara teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 16:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali demirkundak IP: 88.251.152.xxx Tarih : 13.01.2009 17:37:01

bana kalırsa çok güzel birşey çünkü;fakirleri sevindirmek çok ama çok sevap BAŞARILARINISIN NİCE YILLARA