24
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Kursiyerler piknikte buluştu

Denizli'nin Çal İlçesi Akkent Beldesi'nde Avrupa Birliği (AB) destekli bilgisayar kursuna devam eden öğrenciler, kurstaki birlikteliklerine piknikle devam etti.

Denizli Köylerini Kalkındırma Derneği'nin (DENKÖYDER) organize ettiği pikniğe, Akkent Bölge Sorumlusu Fatih Ekici, Proje Yönetim Kurulu üyesi ve Yürütücü Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Mustafa Gölcü ve kursiyerler katıldı. Hançalar Beldesi Mesireliği'nde yapılan piknikte önce yemek yiyen kursiyerler daha sonra çay ile programa devam etti. Pikniğe davetli olarak katılan Dış Ticaret Uzmanı Besim Ogelman, internet ve E-Ticaret hakkında bilgi verdi ve Türkiye'de internetin henüz yeterli düzeyde kullanılmadığını belirterek, "Avrupa ülkelerinde ve diğer bazı gelişmiş ülkelerde internet üzerinden birçok ticari alış-veriş gerçekleştirilmektedir" dedi.

Bölge Sorumlusu Fatih Ekici ise kursiyerlerin piknikle birlikte hem stres attıklarını, hem de internet hakkında bilgi sahibi olduklarını söyleyerek, "Bir buçuk aylık kurstan sonra böyle bir etkinlik kursiyerlerimiz için faydalı oldu. Kurs bitiminde de bu tür bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 12:40:40
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 13:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?