25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAMELİ - DENİZLİ

TP'den şehit ailesine ziyaret

TP İL YÖNETİMİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Türkiye Partisi (TP) Denizli il, ilçe ve kadın kolları yönetimi bir süre önce Şırnak'ta şehit düşen Piyade Komando Er Muhammet Özbek'in ailesini ziyaret etti.

Türkiye Partisi Denizli İl Başkanı İmdat Aday, Kadın Kolları Başkanı Banu Keskin, il, ilçe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, şehit ailesinin yaşadığı Çameli İlçesine bağlı Kirazlıyayla Köyü'ne giderek Muhammet Özbek'in ailesi ile görüştü. Şehit ailesinin acısını paylaştıklarını ve terör örgütünün düzenlediği hain saldırılar sonrasında nice ocaklara ateş düştüğünü kaydeden İl Başkanı İmdat Aday, "Son dönemlerde yeniden tırmanışa geçen terör belası hepimizin yüreğine büyük bir ateş daha düşürmüştür. Şırnak'ta meydana gelen çatışma sonrasında gençliğinin baharında şehit olan Muhammet Özbek vatan uğruna canını vermiştir. Yaşanan bu terör olaylarının bir an önce sona erdirilmesi için Türkiye Partisi olarak bizler üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız.Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyarak şehidimizin ailesine Allah'tan sabır diliyoruz. Türkiye Partisi İl Başkanlığı olarak bundan sonra şehidimizin ailesine elimizden gelen her konuda destek olacağız" dedi.

VATAN SAĞOLSUN

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını kaydeden şehit babası Ramazan Özbek ise "Bu vatan için savaşan ve şehit olan oğlumun acısını yüreğimizde yaşıyoruz. Yapılan ziyaretler bizlere destek veriyor. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için bizlerde üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız. Vatan sağ olsun" dedi.

Ziyaretin ardından şehit erin yakınları ve Türkiye Partisi yetkilileri şehidin mezarına giderek dua etti.

TP İL YÖNETİMİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 15:32:05
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 16:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?