31
Mayıs
2024
Cuma
ÇARDAK - DENİZLİ

Çevre yollarına ödenek

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'la yaptıkları görüşmeler sonucunda, Türkiye'deki çevre yolları için ayrılan 710 Milyon YTL'lik ek ödenekten 10 milyon YTL'lik bölümünün çevre yolu inşaatında kullanılmak üzere Denizli'ye aktarılması sözünü aldıklarını söyledi.

13 Nisan 2007


AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, bir süre önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Ankara'da yapılan il başkanları toplantısı ile ilgili bilgi vermek amacıyla, il binasında basın toplantısı düzenledi. İl Kadın Kolları Başkanı Müberra Tomaroğlu ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi'nin de katıldığı toplantıda konuşan Şahin Tin, il teşkilatı olarak son 2 ayda partiye 15 bin yeni üyenin katıldığını ve üye sayısının 30 bine yükseldiğini söyledi. 20 bin sandık üyeleri bulunduğunu, bu üyelerden üçte birinin bayanlardan oluştuğunu belirten Tin, "Bu ve bunun gibi birçok başarılı çalışmalarımız sayesinde, Denizli İl Teşkilatı olarak, diğer il teşkilatları arasında bir çok kategoride yapılan değerlendirmede Türkiye ikincisi seçildik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız bizleri bu başarımızdan dolayı kutladı" dedi.


İl Başkanları toplantısından sonra Denizli'ye yatırımlar konusunda çalışmalar yaptıklarını belirten Tin, Denizli Çevre Yolu için Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'la görüştüklerini, görüşmenin sonunda 10 milyon YTL'lik kaynak sözü aldıklarını söyledi. Bunun yanısıra, Bekilli - Çal ve Çameli yolunun ihaleleri, Serinhisar Kavşağı sinyalizasyon sistemi kurulması ile ilgili çalışmalar yaptıklarını belirten Tin, "Bakanlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda, 13 Mayıs'ta Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, 26 Mayıs'ta Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, Denizli'ye gelme sözü verdiler. Her bakan ilimize geldiğinde kentimiz mutlaka kazanıyor. Geçen haftalar içinde Denizlimizi ziyaret eden Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım, Denizli- İzmir demiryolunun yenilenmesi, Organize Sanayi Bölgesi'ne yükleme rampasının yapılması, Kaklık Lojistik Merkezi'nin kurulması, Çardak Havaalanı Terminal binasının 3 ay içerisinde bitirilmesi, Denizli Garı'nın modernize edilmesi sözü verdi" dedi.


İl Başkanları olarak AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'la Cumhurbaşkanlığı konusunda toplantı yaptıklarını ve görüşlerini aktardıklarını anlatan İl Başkanı Tin, "İl Teşkilatı olarak Başbakanımızla yaptığımız görüşmede Cumhurbaşkanlığı konusunda düşüncesi ne olursa olsun kendisine tam destek verdiğimizi dile getirdik. Başkanımız Cumhurbaşkanı olmayı hak ediyor. Geçmiş yıllarda cumhurbaşkanı nasıl seçildi ise AK Parti İktidarı döneminde de aynı şekilde, Anayasa'nın ve kanunların belirttiği şekilde yapılacak. Bunun yanında Başbakanımız bugüne kadar yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiç benzerine rastlanılmayan bir şekilde guruplar halinde milletvekilleriyle görüşüyor. İl başkanları ve sivil toplum örgütlerinin de görüşünü alıyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 18:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?