31
Mayıs
2024
Cuma
ÇARDAK - DENİZLİ

Eşini döven kocaya okul cezası

Çardak ilçesinde, 34 yaşındaki inşaat işçisi 3 çocuk babası Özay Gezer, eşini dövdüğü iddiasıyla mahkeme tarafından 5 ay kamuda çalışma cezası aldı.

10 Şubat 2008


Çardak ilçesinde eşinin şikayeti üzerine hakim karşısına çıkarılan inşaat işçisi Özay Gezer'e mahkeme kararıyla 5 ay kamu hizmetinde çalışma cezası verildi. Cumartesi günü cezasını ilçeye bağlı Söğüt beldesinde bulunan Söğüt İlköğretim Okulu'nda çekmeye başlayan Gezer, eşine istemeden vurduğunu söyleyerek, "Eşimle kavga ettik. Hakim karşısına çıktım. Beş ay cezaevinde yatacaktım, hakim bana 5 ay kamu hizmetinde çalışma cezası verdi. Benim sabıkam yok. Cezaevi, mahkeme nedir hiç bilmem. Cezaevine gitseydim çok perişan olurdum. Onun yerine 5 ay bu okulda çalışacağım. İnşaat işçisi olduğum için elimden her iş gelir. Bu okul için çok güzel işler yapacağım. Okul yönetimi benim çalışmalarımdan memnun kalacak" dedi.


Kanunlara herkesin mutlaka uymasını isteyen inşaat işçisi Özay Gezer, "Cezaevine gitmediğim için mutluyum ama sonuçta cezamı çekeceğim. 5 ay cezaevinde 4 duvar arasında kalmaktansa böyle bir ceza benim için iyi oldu. Akşamları eşimin ve çocuklarımın yanında olacağım. Eşimin kalbini kırdım. Onu düzeltirim. Çocuklarımla ilgilenirim. Sicilime de yaptığım hata işlenmeyeceği için gelecekte başka yerlerde de rahat rahat iş bulabilirim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 18:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?