23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇİVRİL - DENİZLİ

Mezbaha hizemete açıldı

Çivril'de, şubat ayı içerisinde temeli atılan Çivril Belediyesi mezbahanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çivril Belediyesi tarafından 5 ay önce temeli atılan mezbahanenin açılış törenine, Denizli Valisi Gazi Şimşek, AK Parti Denizli Milletvekili Osman Nuri Filiz ve Mehmet Salih Erdoğan, Çivril Kaymakamı Mustafa Kılıç, Çivril Belediye Başkanı Ahmet Ateş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Ahmet Ateş, mezbahanede bir veteriner ve bir uzman kasabın görev yapacağını söyledi. Mezbahanenin toplam 140 bin YTL'ye mal olduğunu belirten Ateş, "Hizmete açacağımız mezbahane Çivril İlçesi'nin yanı sıra diğer il ve ilçelerde yararlanabilecektir. Mezbahanede hayvanlar hijyenik ortamlarda kesilecektir" dedi.

5 ay önce temeli atılan mezbahanenin açılışının mutluluğunu yaşadığını belirten Denizli Valisi Gazi Şimşek, "Yerel yönetimlere yetki ve imkan verilmesiyle birlikte belediyeler, çok daha fazla proje üretip halkın imkanına sunmaya başladı. Bu tesisle birlikte Çivril Belediyesi, vatandaşların sofralarına sağlıklı koşullarda kesim yapılmış et sunma imkanı bulmuştur" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Denizli Valisi Gazi Şimşek ve AK Parti Denizli Milletvekilleri Osman Nuri Filiz ve Mehmet Salih Erdoğan açılış kurdelesini birlikte kesti.

.
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 14:08:24
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 13:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?