18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇİVRİL - DENİZLİ

Protokole ceviz yetiştiremediler

Denizli’nin Çivril İlçesi Gümüşsu Beldesi’nde, Gümüşsu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından yaptırılacak Gümüşsu Kiraz Şoklama ve Paketleme Tesisi’nin temel atma töreninde görevliler, misafirlere ceviz yetiştirebilmek için büyük çaba sarfetti.

Denizli Valisi Gazi Şimşek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Milletvekili M. Salih Erdoğan, Çivril Kaymakamı Mustafa Kılıç ve çok sayıda vatandaşın katıldığı temel atma töreninde, temeli atılacak tesisin beldenin dışında olması sebebiyle ikram olarak ceviz hazırlandı.

Bir aracın bagajında poşetlerle getirilen cevizlerin misafirlere servis yapılması ise görevlilere düştü. Törenin başlamasıyla birlikte görevliler poşetlerdeki cevizleri yere döküp, ellerine birer taş aldıktan sonra protokol üyelerine ve misafirlere ceviz yetiştirmek için büyük çaba sarfettiler. Buldukları taşların üzerinde kırdıkları cevizleri plastik tabaklara dolduran görevliler, önce protokol üyelerine daha sonra törene katılan misafirlerin hepsine tabak tabak ceviz ikram ettiler.
Temel atma törenine katılan diğer vatandaşların da ikramlardan almak istemesi üzerine, görevliler hep birlikte taşlarla ceviz kırdılar.

.
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 11:01:43
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 13:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?