20
Mayıs
2024
Pazertesi
HONAZ - DENİZLİ

Annesini dövdükten sonra 7'inci kattan atladı

Denizli’de dün gece yarısı Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksek Okulu öğrencisi bir genç, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu annesini dövdükten sonra 7. kattan atarak intihar etti.

Hatipoğlu Mahallesi Atatürk Caddesi No: 26 Sabır Apartmanı Kat: 7’de annesiyle birlikte yaşayan PAÜ öğrencisi Ferdi Köseoğlu (22), dün gece yarısı annesi Şükran Köseoğlu’nu (44) tartıştıktan sonra dövmeye başladı. Annesini dövdükten sonra dairenin arka balkonuna çıkan Köseoğlu, 7. kattan atladı. Görgü şahitlerinin polis ve 112 Acil Servisi’ni aramaları üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Ferdi Köseoğlu’nu Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Köseoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ferdi Köseoğlu’nun annesi Şükran ile babası Ayhan’ın 4 yıl önce geçimsizlik nedeniyle ayrıldıkları, annesinin, barışma teklifine ’ret’ cevabı verdiği babası Ayhan Köseoğlu’nun tüp gazı açarak intihar etmesi üzerine Ferdi Köseoğlu, babasının ölümünden annesini sorumlu tutuyordu. Ferdi Köseoğlu’nun, babasının ölümünden sonra annesini sık sık dövdüğü, bu yüzden şizofreni hastası olduğu ve tedavi gördüğü ileri sürüldü.

Komşular hemen hemen her gün evden kavga sesi geldiğini belirtti. Gencin intiharı üzerine dedesiyle birlikte yaşayan küçük kardeşi sinir krizleri geçirirken, anne Şükran Köseoğlu’nun da üzüntülü olduğu gözlendi. Savcılık olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 17:05:19
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 14:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilayda ırmak IP: 88.253.121.xxx Tarih : 15.05.2010 13:51:52

ferdi köseoğlunun 10yaşındaki kuzeni benim halamı dövmediğini biliyorum