18
Mayıs
2024
Cumartesi
HONAZ - HONAZ - DENİZLİ

Turgut Devecioğlu

1964 yılında Honaz İlçesinde doğdu. Öğrenimini Honaz da tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldı. Askerlik hizmetini yerine getirdikten sonra ticari yaşamına hız verdi. Sivil toplum örgütlerinde aktif yer aldı ve başarılı çalışmalar yürüttü.

1994 yılından beri Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütmektedir. Denizli Odalar Birliği yönetim kurulu üyeliği ve TESK Denizli delegeliği görevini yürütmektedir. Her zaman esnafımızın yanında yer almış, ilçe merkezinde 4 katlı modern bir esnaf sarayı kazandırmış ve Honaz esnafına gerekli desteği sağlamıştır.

Honaz ilçesinde Küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi ve Onaltı Evler yapı kooperatifi başkanlığı görevlerini yürüterek 5 yılda bu görevlerini başarıyla tamamlamıştır.

“Her gün dünden daha güzel olacak” Bölgede lider ülkede model olacağız” “Ekip Ruhuyla çalışacağız” diyerek hedefler koydu ve 28 Mart 2004 seçimlerinde Honaz Belediye başkanlığını bağımsız olarak kazandı. Seçildikten sonra Ak Parti’ye katıldı.

Honaz halkına verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışmalar yürüttü. Alt yapıdan, üstyapıya, yollarından, suyuna ilçenin her türlü ihtiyacına koştu, halkıyla kucaklaştı, dertlerine çözüm üretti.

Halen Honaz Ziraat Odası Başkanlığı, Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, Denizli Odalar Birliği yönetim kurulu üyeliği, TESK Denizli delegeliği ve Honaz Belediye Başkanlığı görevini aktif olarak yürütmektedir.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar