16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Maganda kurşununa 4 gözaltı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi Altıntepe Köyü'nde önceki gece düğün evinde açılan ateş sonucu 8 yaşındaki İbrahim Dalkılıç'ın ölümüne, 14 yaşındaki Murat Başbuğ'un da hafif yaralanmasına sebep olan zanlıların yakalanması için çalışmalar sürerken, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda aralarında damat Gökhan Dalkılıç'ın da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, düğün gecesi çekilen kamera görüntülerinin incelemesi sürerken, düğünde bulunan bazı görgü tanıkları bugün önce Sarayköy Jandarma Komutanlığı'na, daha sonra da savcılığa ifade verdi.

Görgü tanıklarının, düğün gecesi 20-25 kişinin silahla havaya ateş ettiğini söyledikleri ileri sürülürken, verilen ifadeler doğrultusunda damat Gökhan Dalkılıç, Üçler Belediye Başkanı Muhammet Özcan, Altıntepe Köyü eski muhtarı Osman Çimentepe ve İsmail Aydın adlı bir kişi gözaltına alındı.

Olay yerinde bulunan boş kovanlar balistik rapor için Ankara Kriminal Laboratuarı'na gönderilirken, görüntü kasetinde bazı görüntülerin savcılığa teslim edilmeden önce silindiği şeklinde çıkan söylentiler sebebiyle, savcılık bu konuda da inceleme başlattı.

.
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 16:45:42
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 14:34:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?